Salsa de tomate al natural

de naomy in Sosuri, 28 Aug 2011 | 4392 vizualizari

 

Este o salsa care merge aproape cu orice ,...eu nu prea sunt adepta prajelilor,nici macar cand vine vorba de sos,inainte mai caleam si eu rosia sau foloseam bulion ,dar acum cu aceata idee extraordinara care mi-a trecut prin capusorul meu ,imi economisesc timp si sanatate.

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei masline
  • un vf cutit de busuioc uscat
  • un vf cutit de cimbru uscat
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 boabe de piper alb si 1 bob piper negru
  • sare dupa gust
  •  vf cutit oregano (obtional) eu nu prea ma impac cu el
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de tomate al natural:

Se spala rosia ,se taie in patru si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu restul   ingredientelor  si mixam bine pana se formeaza asa zisa salasa.Se mai pot adauga mirodenii dupa placul fiecaruia ,asta in functie de platoul la care se foloseste aceasta salsa (eu am folosit-o la paste fainoase cu ton )

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de tomate al natural" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salsa de iaurt cu maioneza